19 Temmuz 2018 Perşembe

ODALAR VE BORSALAR NASIL YÖNETİLİR KİTABIMIZ

Odalar ve Borsaların Genel Sekreterleri ve Yöneticileri (Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komiteleri) ve personeli görev ve yetkileri doğrultusunda dikkate almaları gereken konularda kitap ve dokümantasyon eksikliği hissetmektedirler.
Artık işinizi yaparken mevzuat içerisinde boğulmayacaksınız. Acaba sorusunu sormayacaksınız. Örneklendirilmiş, sorulu cevaplı bir anlatımla yazılmış bu kitap, çalışma masasının üstünde, çantanızda sürekli olması gereken bir eser olacaktır. Yayın dili olarak, akademik ve mesleki dilden özellikle uzak kalınmaya çalışılarak basit anlatım yolunu seçilmiş, mümkün olduğunca örnekleme yolu tercih edilmiştir. Yayın, alanında İLK VE TEK yayın olma özelliğini taşıması açısından, okuyuculara önemli katkı sağlayacaktır.
Bu kitap, odalar ve borsalardaki Başkan ve yöneticiler, çalışanları ve bu kuruluşlarla ilgilenenler ile bu alanda çalışma yapacaklar için pratik bir kullanma kılavuzu başvuru kaynağı niteliği taşımaktadır.

Kitabımız aynı zamanda TOBB akreditasyon sistemi dokümanlarından biri olan El Kitabı ihtiyacınızı da görecek niteliktedir

Hiç yorum yok: